top of page

Szállítás:

A csomaghoz Magyarország egész területén utánvéttel is hozzá tudsz jutni. A teljes összeget a web shop által megbízott csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.
A küldemény kézhezvételekor mindig ellenőrizd annak sértetlenségét, mert a Grindrise.com minden esetben hibátlan, kifogástalan minőségű terméket ad át a futárnak. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, akkor, ne vedd át a csomagot!
Amennyiben a kiszállított csomag nem teljesen tartalmazza, az általad megrendelt termékeket akkor küldd el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizd meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet.
A rendelt termékek maximum 15 MUNKAnapon belül megérkeznek! Ha bármilyen egyéb okból kifolyólag csúszás lenne, mindenképpen felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot.
 
A házhoz szállítás költsége:
A rendelt termékek kiszállítási költsége egységesen bruttó 1980 Ft, Magyarország egész területén. A szállítási költség független a csomag súlyától, méretétől.
Ha a megrendelt termékek összértéke meghaladja a 30.000 Ft-ot a szállítás ingyenes. Szállítási partnerünk a GLS.

Elállás

Elállás joga, módja, következményei
Amennyiben Ügyfél a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül megteheti. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia Szolgáltató címére. A Grindrise kizárólag új állapotú, sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban Ügyfélnek kell gondoskodnia. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot 8 munkanapon belül elküldeni, egyúttal gondoskodnia kell a termék mihamarabbi visszajuttatásáról. Elállás esetén az Grindrise követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.
Ügyfél kérésére Szolgáltató készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról, erre vonatkozó igényeket Szolgáltató ügyfélszolgálata fogadja. A visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a szerződéses csomagküldő szolgálat díjai az irányadóak.
A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.
A fogyasztó nem élhet az elállás jogával, ha a terméket a vásárlást követően használatba fogta, kimosta vagy bármilyen átalakításnak vetette alá, feltéve, hogy a termék megfelel a rajta feltüntetett minőségi követelményeknek.
Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek,Varga Noémi E.V. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.
A Grindrise Clothing végig fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.


 

gls-logo-11550728619hi3zhxgtxl.png
bottom of page